Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szex közben zavarban vagyok ha a másik szemébe kell néznem?
Nagyon kényelmetlen nekem belenézni a másik fél szemébe, rosszul érzem magam tőle. Ez normális? Vagy ez kinőhető valahogy? Mindig becsukom a szememet és az élvezetre koncentrálok, ha kinyitom és belenézek a másik szemébe onnantól már nem tudom úgy elengedni magam.
22l
Szerintem nem normális. Csukott szemmel tényleg könnyebb az élvezetre koncentrálni, de szerintem egy szemkontaktusnak alapvetően nem kéne ekkora problémát okoznia. Sőt, kifejezetten izgató hatása van általában. A felek is a legtöbbször igénylik, különben a másiknak az a benyomása lehet, hogy nem is vagy ott, máshol járnak a gondolataid, és összekötheti azzal, hogy nem élvezed annyira a szexet.
Ezért gondolom úgy, hogy nem ártana ezen változtatni. Fokozatosan át tudsz szerintem térni több szemkontaktusra, ha meg akarod szüntetni a vele járó kényelmetlenséget. Nem kell állandóan farkasszemezni, be lehet csukni a szemed, de próbáld meg tudatosan minél többet nézni a párodat. Szerintem segíthet, ha ő is tud erről és közösen próbáltok változtatni, valamint ha a szemkontaktus közben (esetleg arról) megmozgatod az erotikus fantáziád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!