Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,mernétek szép nyári...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,mernétek szép nyári este , meztelenül sétálni a fiútokkal pl:egy szabad strandon , tó parton , vagy sétányon , parkban - stb ?

Figyelt kérdés

Én nyáron találkoztam ilyen fiatal párral! Ráadásul a lány , nem is próbálta eltakarni magát , vagy a fiú , aki vele volt .

Olyan természetesnek vették látszólag , hogy mellettük el menve , megláttam őket .

#depsz
2021. jan. 17. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Szabad strandon igen
2021. jan. 17. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Néhány pohárka ital után simán :D
2021. jan. 17. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Mi szoktunk. Balcsin. Mindig.
2021. jan. 17. 17:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Talán én is , de csak ott ahol biztosra tudnám szinte , hogy nem botlok bele ismerősbe .
2021. jan. 17. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
eddig csak olyan volt hogy 1 póló volt rajtam csak, nem tudom hányan látták hogy nincs alul semmi :)
2021. jan. 17. 18:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Izgalmas lehetett , de egyben kényelmes is .
2021. jan. 17. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Az exemmel meztelenül mentünk bele a Balatonba anno éjszaka. :D

28F

2021. jan. 17. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Ismerős?! Mi baráttal szoktunk. Sokan sok pár. Baráti párok
2021. jan. 17. 19:12
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

szamomra ennek semmi ertelme, meztelenkedni a parommal meztelenkedek itthon, ha meg mondjuk nyilvános szexrol van szo, abban pont az a lenyeg, h amugy ‘normalisnak’ tunsz, ruhaban es ugy probalsz meg felig-meddig tilosban jarva szexelni.

nem vonz, h a pasimon kivul mindenfele ven kejencek bamuljak a meztelen testem.

2021. jan. 17. 19:35
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez van akinek tetszik s lát benne izgalmat , fantáziát és van aki tartózkodik ettől .

Ez is egyén függő . De szerintem , ha egy nő tudja , hogy igen is szép alkata van , akkor miért kell azt mindenki elől , el takarni ?

Legyél szabad , engedd szabadon a képzeleted és a fantáziádat és mind ezt , merd a valóságban is megélni .Bár végül is , itt nem arról van szó igazán , hogy másnak mutassad meg magadat , hanem az adott helyzetet , te és a párod élvezzétek .

2021. jan. 17. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!