Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Volt már olyan eset,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már olyan eset, hogy tiszteletből nem feküdtetek le egy nővel?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzónak találtátok, de tiszteltétek annyira, hogy nem próbálkoztatok be. Volt már olyan?

En hasonlóval küzdök, de lehet, hogy nem sokáig :D

2021. jan. 17. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk azt, hogy eddigi tapasztalataim alapján a nők nem igazán értékelik ezt, hogy túlságosan tiszteld őket.

Szóval ha tetszik és kölcsönös a vonzalom akkor vágd minél hamarabb gerincre a csajt mielőtt még besérül rád, hogy töketlen vagy.

(De igen nekem is volt olyan nő akinél azt éreztem, hogy többet érdemelne mint amit én nyújtani tudnék neki)

2021. jan. 17. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Volt ilyen. A lány rámmaszott, de visszautasítottam. Utána nem is szólt hozzám, mert kbre az önbecsülésébe gázolta bele. Sokáig azt gondoltam, hogyha ezt tudom, lehet le kellett volna mégis feküdni vele. Utólag azonban kiderült, hogy ismerős azelőtt dugta meg kbre egy órával, hogy rám mászott.
2021. jan. 17. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Volt. Péntek este barátokkal kint voltunk iszogatni beszélgetni, és az egyik haver ismerős noje odajott közénk. Eléggé becsipett és rámmaszott. Én meg voltam olyan erkölcsös hogy nem dugtam meg. Jó hulye voltam így pár év távlatából.

Úgy hogy te is ha van rá alkalmas és lehetőséged dugd meg szépen.

2021. jan. 17. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek csak abban a formában lehet értelme, hogy "haveromnak/barátomnak volt a csaja, és rám akart mászni". Egyébként ilyen eset volt velem is, csak erre a "tisztelet" rossz kifejezés, mert nem éltem vele, de a lányt nem tiszteltem, max a barátját. Az ilyen típusú lányokat akik ha összevesznek a barátjukkal, akkor becsiccsentenek és rámásznak egy másik kanra, nemhogy nem tisztelem de le tudnám okádni ;)
2021. jan. 17. 13:37
 5/8 A kérdező kommentje:
#1-es, végül lefeküdtél vele?
2021. jan. 17. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:46

Még mindig töketlenkedek vele :) csomót szoktunk beszélni ott is a szikra de nem akarok vele tovább lépni, mert jelenleg nagyon semmit se tudnék neki nyújtani ami miatt hosszabb távon is mint lehetséges partnerre tudna tekinteni rám.

De alapból ez is hülyeség szerintem, mert előbb utóbb valaki le fog csapni rá aztán ugyanúgy nem lesz semmi se közöttünk és még az alap lehetőségem is el lesz baszva.

(Amúgy ha a csaj kicsi tapasztaltabb lenne pasik terén szerintem már rég tovább lépett volna és jó eséllyel a tied is ezt fogja tenni ha túl sokat gondolkozol)

2021. jan. 17. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
hogy kell "tiszteletből" nem bepróbálkozni? ha azt sejtem valakiről, hogy nem vevő a szexre, akkor nem próbálkozok be. de ez alapvető emberi dolog. ha meg úgy gondolom, hogy vevő lehet rá, akkor be lehet próbálkozni kulturáltan is (illetve a reakciót kulturáltan kezelni)
2021. jan. 17. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
13.57! Miért becsülöd le magad ennyire, mi az amit ne tudnál megadni a csajnak?
2021. jan. 17. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!