Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak rám a tőlem idősebb nők (30,40 évesek)? A saját korosztályom nem adja ennyire a tudtomra ha tetszek nekik mint a tőlem idősebbek.Igazábol minden könyebb lenne ha igy működne a saját korosztályom is.
Nem tudom mit esznek rajtad.....valóban nem. Nem tudok úgy tekinteni a korosztàlyodra, mint lehetséges partner jelöltekre. Simán a fiam lehetnél.
45/N
Én sem kapcsolatról írtam. Még szexuális partnernek sem tudok 22 éves embert elképzelni.
Mert egy 20-30-as nő ahhoz van szokva, hogy próbálkoznak a pasik, neked is ezt kéne csinálni, míg egy 40+-os nő már nem bízhat abban, hogy ha eleget remegteti a szempilláit akkor odamegy hozzá az álmai pasija.
A 40+-os korosztály ha vágyik valamire megpróbálja megszerezni, mert jó eséllyel épp elég jó dugásról csúszott már le, hogy tudja nem szégyen kezdeményezni.
Nekem eszembe nem jutna egy ilyen fiatallal, szex sem. 30-as már más téma.
37 n
Huszonévesen én sose hagytam ki. :)
Volt egy-két kellemes, egyedülálló 40-es, akitől sokmindent lehetett tanulni. És gátlástalanok voltak, engedték mindenhová.
Volt egy, aki már a lépcsőházban les**pott, aztán fenn a lakáson folytattuk.
Szóval hajrá, 1-2 kóbor kufircra bátran. Nem lesz érzelemmentes, az biztos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!