Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb pasi amikor jön az én irányomba csak maga elé néz, aztán amikor már közelebb ért hozzám, de már majdnem elment mellettem akkor rám pillant, ez miért van?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 12:05
1/9 anonim válasza:
Így szoktak közlkedni az emberek pl?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen. Csak ha a kozelembe van olyan mintha kerulne a szemevel, ha tavolabb vagyok akkor nem
2021. jan. 14. 12:09
4/9 anonim válasza:
A kérdésben azt írod, hogy távolról nem néz, csak mikor már melletted van.
12:09-kor meg azt, hogy a közeledben kerül a szemével, távolabbról meg nem.
Most akkor melyik?
Mellesleg rohadt unalmasak már a nézős kérdéseid. Nem utolsó sorban, semmi köze a szexualitáshoz.
5/9 anonim válasza:
Needy. Akinek van önbizalma, végig a szemedbe néz.
7/9 anonim válasza:
mert forgatja a fejét gondolkodik
8/9 anonim válasza:
Nem unjátok már ezt a kérdést?
Ez a nézés...
2 méterről így néz, 1 méterről, már úgy néz, ha meg el megy melletted, akkor már amúgy néz.
Ha meg vissza fordulsz, akkor te nézed.
Tényleg debil vagy? 🤔
F
9/9 anonim válasza:
Marcius ota sok verzion ment at a kerdesed. Ugy szeretnem tudni, hogy egy eszelos lany, vagy egy debil fiu vagy-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!