Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a bdsm szabályok amiket subként a leginkább kedveltek és amit a legkevésbé? Miért?
Amit szeretek:
A nyakörv viselés korlátozása - a párom mindig rajtam akarja tudni, és én ezt imádom.
Amit utálok:
A segg-punci csípés mint büntetés. Ez kézenfekvőbb mint a lovaglópálca, és számomra fájdalmasabb is. Azért nem tiltólistás, mert ez az egyetlen büntetési forma, amire hallgatok.
Imádom:
Hiányosan vagy rosszul elvégzett feladat, utasítás, vagy engedelmetlenség után jár egy strigula. 3 strigula után egy hetes büntetés (földön alvás, orgazmus tiltás, megalázás, fenekelés minden nap, és ilyenkor könyörögnöm kell bocsánatért) Biztonsági szó használata 6 strigula, két hetes büntetés.
Utálom: A tökön rúgást azt nem szeretem. Ha ezzel fenyeget, mindenre kapható vagyok.
Imádom:
Erényöv hordással gyakorlatilag bármire rá tud venni és minden szabályt betartok..
Utálom:
Sarokbaállítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!