Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha egy nőbe egymás után többen beleélveznek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 16:23
11/19 anonim válasza:
Miért lenne terhes? Aki benne van egy gruppban annak alap a fogamzásgátlás
12/19 anonim válasza:
11es
Nyilván, de a kérdés gondolom erre utalt, hogy mivan ha mégsem (elméleti kérdés). Meg tudod, 100%-os védelem nincs.
13/19 anonim válasza:
Akkor bonyolítsuk kicsit :D
Mi van ha a nőnek hármas ikrei lesznek, megeshet hogy a 3 gyereknek más más az apja?
14/19 anonim válasza:
#13 Ismerek is ilyet. Kettes ikrek, az anyjának a férje és szeretője az apja a kettőnek
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, hány nő vállalná, hogy 3 pasit visz apasági tesztre magával! Szerintem nem is olcsó buli meg nekem égne a fejem a dokik előtt!
16/19 anonim válasza:
Te tudod, hogy melyik babszemtől pukizol?:)
17/19 anonim válasza:
Akkor az egy bolond k.va lesz, ha hagyja , hogy televerjék többen a p.-ját.
18/19 anonim válasza:
Teljesen véletlenszerű, hogy kitől lesz terhes, de nagyobb esélye van az elsőnek, mivel az ő spermiumai indultak el először a petesejt felé. (Persze ez csak peteééskor. Máskor kiegyenlítettebb a dolog.)
19/19 anonim válasza:
Annak a férfinek az ondójától esik teherbe ideális esetben akinek a leggyorsabb a spermiuma
De például nagyon ritka esetekben egy petesejt akár 2 hímivarsejttől is megtermékenyülhet, az így fejlődő magzatnak viszont elég kicsi a túlélési esélye a sok sok lehetőséges mutáció miatt
De persze vannak egészségesen megszületett babák is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!