Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a húspénisz vagy a vér az izgibb ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 13:19
2/12 anonim válasza:
Egy phasz nem izgató.
Őszintén leszarom merre dől, milyen a színe, milyen az alakja!
Ha a tulajdonosa nem izgat fel a tetteivel/szavaival, akkor a farka sem érdekel!
6/12 anonim válasza:
Elvileg a 'vérpénisz' igazán kőkemény mereven, és én azt szeretem.
7/12 anonim válasza:
Azért kiváncsi vagyok, ha valamelyik lány látna maga előtt egy lankadtan is 15 cm-es, vastag fhaszt, meg egy 7 centis, ceruza vékonyságút, hányan ugranának a kicsire... (egy sem).
8/12 anonim válasza:
Lankadtra melyik lány ugrana, ombre? Én biztos nem🤭 Ha meg már előttem áll,nos: akkor mindig áll...:) Hogy utána mekkorával pisil, az totál nem érdekel.
9/12 anonim válasza:
8as
Hát ha nem ugrasz rá, nem is fog állni. De majd meglátod, ha lesz dolgod férfivel.
10/12 anonim válasza:
🙈😂 17 éves korom óta van dolgom.(most 39 vagyok. Nem kellett még ráugranom, hogy álljon. Magic😄 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!