Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő nem élvezi az életet, az tényleg csak szexuálisan nem elég nyitott? Valóban ennyi lenne az egész?
Figyelt kérdés
Most hallottam...2021. jan. 16. 01:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem így van, nagyon sok nő elvan szex nélkül is, sokszor csak érdekből teszik, de amúgy jól megvannak nélküle.
2/5 anonim válasza:
Nem a szexualitás határozza meg az életünket, ezt kéne végre felfogni.
3/5 anonim válasza:
Én élvezem az életet, de szex nélkül. Számomra sokkal fontosabb dolgok vannak az életben :)
4/5 anonim válasza:
Ez így egy tömény marhaság, és egy olyan pasi találta ki, aki kb annyit tud a nők lelkivilágáról, mint azok a nők a férfiakéról, akik azt hiszik, hogy a 40-es pasik kapuzárás előtti pánikot élnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!