Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Zsebibaba szexi?
Tipikus hülye kis tinipitsa, százával szaladgálnak ezek a plázákban.
Azért egyszer leszopatnám.
Jól néz ki és sokat mutat, szóval, szexi. Tőle azt kapja az ember, amit kipakol a kirakatba.
Az viszont még undorítóbb, amit a hozzád hasonló lányok csinálnak. Előadják, hogy bármiben is jobbak, miközben nem. Csak, kevésbé szépek vagy kevesebbet nyújtanak az ágyban.
Elég elgondolkodtató, hogy a környezetemben több átlagos, szürke kisegér csaj lépett félre, mint magamutogató. Szóval, felejtsd el, hogy te bárkinél is jobb vagy különlegesebb vagy. Te, csak egyszerűen irigy vagy.
13-as, gondolom te is kiskorú vagy mint zsebi , mert előhúztad a legostobább érvet, miszerint aki kritizál mást biztosan csak irigy. Érdekes párhuzamokat vonsz a magamutogatás meg az ágyban való teljesítmény és a szépség között, nem lehetsz túl tapasztalt nők terén :'D
Tipikus gyerek fejjel gondolkodás, ami a médiába van kirakat, azt megveszed nem? Az az ideálod,a többi átlagos, nem olyan jó. Komolyan nem értem hogy jött ez a belém kötés, csak feltettem egy kérdést, nem minősítettem, persze a képek alapján mindenki levonhat következtetéseket.
Ha tetszik a csaj mondd hogy igen, szerinted szép, ha nem, mondd el hogy nem tetszik, mint ahogy előtted sok gondolkodó ember értelmezni tudta a kérdést és válaszolt.
De lehet hogy szavazást kellett volna inkább indítsak a gyengébbek kedvéért, akkor csak egyet kell kattintanod, és bölcs maradhatsz, ha hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!