Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk , mi a véleményetek azokról a nőkről , akik úgy gondolják , hogy a szex csak is a szaporodáshoz kell ? Lányok is megírhatják , véleményüket , csak írjatok , nemet is ,(férfi , vagy nő ) .
Valószínű aszuxuális az ilyen ember.
Így nekem nem kéne.
Mert én nagyon nem ilyen vagyok... 😀
Nem vagyunk egyformák. Van, akinek lényegesebb a szex, van, akinek kevésbé, és van, akinek egyáltalán nem az. Sőt, van, akinek nem is élvezetes.
Ha időnként azért más módon ki lehet meleltte elégülni (petting, vagy kinyalhatom), akkor tudom mellőzni.
Nekem a párom mondta , mi nap , amikor már egy ideje kezdeményeztem a vele a szexet , hogy hagyjam békén , nem akarja , fogjam már fel , hogy nem akar s nem szeretne lefeküdni velem , sem akkor , sem pedig máskor , ezért végezzek ön kielégítést ha nekem annyira hiányzik a szex !
Természetesen , fel háborodtam ezen és kérdőre vontam !
Ere azt felelte párom , hogy , na ide figyelj , van már két gyermekünk ! - szeretnél talán még egyet ?
Mire én : - mi köze van ennek ahhoz , hogy nekem kel - e még gyermek , vagy nem ?
Nem , elég a kettő ! . feleltem .
Ere párom : - na akkor meg felejtsd el , a szexet velem !
Majd megmagyarázta , hogy a szex a gyermek nemzéshez , kell és nélkülözhetetlen , valamit számára a szex , az nem egy élvezeti cikk !
Úgy , hogy , amennyiben én még szeretnék tőle egy harmadik gyermeket , úgy egye fene , magára enged , de csak ezért !
Ha viszont , csak az élvezet miatt akarok le feküdni vele , na akkor felejtsem el !
Ez szörnyű hogy ilyet mond, két gyerekkel.
Ha érzéketlen lennék, azt mondanám hogy beadnám a válópert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!