Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok , ha a párotok megengedné , hogy ha szeretnétek , akkor mással is együtt lehetnétek , megtennétek , hogy más pasival is , le fekszetek ?
Halottam már ilyenről , hogy a férfi nem akarta , hogy elhagyja a párja , ezért megengedte , hogy párja szabadon élhesse az elképzelt szexuális életét .
Van , akinek megfelelnének ezek a feltételek és élnének vele ?
Megtenném! De úgy, hogy közben őt elhagynám. Ezt 2 dologért mondjatja:
1. Nem érdeklem, csak szexre kellek, és azt szeretné, ha vele maradnék végül, ezért nem bánja, ha mással is lefekszem ezzel kielégítve a kíváncsiságomat.
2. Annyira kicsi az önbecsülése, hogy elképzelni sem tudja, hogy ő meg tud fogni engem, hogy más nem érdekel rajta kívül. Lehet, hogy szeret, de biztosan nem eléggé. (Szerintem amúgy az ilyen kicsi önbecsüléses, de szerelmesebb férfiak lesznek a nagyon féltékenyek.)
Mind a 2 verzió borzalmas.
Belegondolva, ha nekem ezt mondaná, nagyon fájna. Nem néznék rá úgy többet, mint most.
Ezt hivják nyitott kapcsolatnak...
Nekem ez a megcsalás kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!