Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a barátnőtök végre abba hagyta a
maszturbálást, de most újra magához nyúlt?
Szóval ha veled nincs orgazmusa, akkor ne is legyen sehogy, se maszti, se ne nyúljon magához szex közbe se, mert te megtiltottad neki. Érdekes kapcsolat, remélem talál jobbat.
2021. jan. 14. 11:21
( 9 ) - teljesen egyetértek a véleményeddel , ehhez nincsen joga senkinek , hogy megtiltsa a másiknak , hogy ő is élvezze és úgy , ahogyan az neki jó , vagy ha úgy működik igazán a dolog !
( 44 ) - (F)
2021. jan. 14. 11:22
Semmit, abszurd ez a tilalom. Talán, esetleg elgondolkodnék, hogy többet ujjazam, nyaljam vagy még tovább bírjam. De, egy szóval vagy pillantással se éreztetném vele, hogy gondom van. Mert nem is lenne gondom. Neked valami félrement a gondolataidban, rendezd el magadban, barátom
2021. jan. 14. 11:23
Majd ha évekig nem lenne egyetlen barátnőd sem , akkor talán a későbbiekben , rá jönnél és el fogadnád , hogy a barátnőd maszturbál szex közben , mert ő is akarja élvezni , ha nem baj !
2021. jan. 14. 11:28
Kicsi a kukac amiatt vagy ilyen bolond
2021. jan. 14. 11:30
“ szex közben is magához nyúlt. Engem ez zavart, ezért megkértem hogy hagyja abba.”
Ezt kétszer is el kellett olvasnom, hogy tényleg van-e ilyen hülye ember a Földön. Úgy tűnik van. 💆🏻♀️
2021. jan. 14. 11:41
Jaj hát fuj, milyen dolog az hogy magához nyúl? hogy képzeli hogy élvezni? vagy ő baxik, vagy te,. a kettő egyszerre nem megy!! :D :D
2021. jan. 14. 11:46
Pedig nincs is annál izgatóbb látvány, mikor szex közben a lány magát simogatja. Szállj le róla és hagyd hogy csinálja.
2021. jan. 14. 12:00
Tényleg vannak ilyen őnző, sz@r emberek a földön? Te normális vagy? Nyilván nem, ez költői kérdés volt... Ha pasim ezt mondaná nekem azon nyomban rugdosnám ki a házból. Gusztustalan vagy. Kicsi a farkad, vékony is és a technikád is 0 és még meg mersz tiltani bárkinek bármit is? Nem a te tested, akkor te se nyúlj a farkadhoz szex közben, ne maszturbálj soha ha nincs ott a nőd és még pisilésnél se fogd meg. Megnézném a szenvedést az arcodon. :D
2021. jan. 14. 12:02
Hogy lehet valaki ekkora faxfej?
Elég sok nő izgatja magát szex közben. Vagy azért, mert ingerelni akarja a férfit a látvánnyal, mert sok pasi imádja ezt nézni, vagy pedig azért, mert nem nyújt neki elég élvezetet a farok, ezért muszáj neki kézbe venni a dolgait.
Ha meg szex mellett is masztizik, hát szállj be, vagy csak nézd.
Ennyire anti-férfi nem lehetsz.
Én akkor otthagytalak volna, mikor megtiltod nekem, mit csináljak és mit ne.
2021. jan. 14. 12:14
További kérdések: