Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt jó nálunk a kutya póz?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek be akartam rakni kutya pózban de ő még tapasztalatlan és nekem kellett megmutatni milyen póz is ez, de amikor raktam volna be valami nem jó volt... Olyan fura helyen volt a puncija hogy nem bírtam rendesen berakni, pedig átlagos (16cm) farkam van. Amikor be is ment egyből kiugrott... Valaki tud segíteni mit kéne jobban csinálni hogy rendesen menjen?2021. jan. 14. 10:27
1/11 anonim válasza:
fura helyen? nagyon fent vagy nagyon lent?
4/11 anonim válasza:
ne a popsijába dugd, egyel lejebb
5/11 anonim válasza:
Szerintem a szög lehetett rossz. Próbáljátok úgy, hogy bepucsít
6/11 anonim válasza:
Egy mechanikai fizika biologia alapokon. Ha te térdelsz vagy állsz, a farkad vizszintestol felfele áll. Ne menjunk bele mennyire, mindenképp felfele ível. Ha a csaj lemegy négykézlábra, és támaszkodik a 2 kezén akkor a huvelye vízszintesben van, ha esetleg leteszi a vállát a párnára, akkor már egyenesen lefele áll a huvelye. Remélem érted mire célzok, felfele állo farok, lefele állo huvely. Kutyában kicsit más az érzés, meg kell tanulni azt a pozt. Eleinte szerintem probálja kezén tartani magát, úgy talán konnyebben be tudod tenni neki. De gyakoroljatok, ne adjátok fel.
8/11 anonim válasza:
az volt nekem is én 180 cm vagyok és voltam 190 es nővel nem értem fel elég égő volt :D a 155 cm-s nek meg párna kellett mert még ánuszba se ment be olyan magasan voltam :D
9/11 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, nagyon nem voltatok egy szinten derék tájon, és ehhez még nagy magasságkülönbség sem kell. Próbáld meg úgy hogy a csajod az ágyod szélén van,te meg állsz az ágy mellett. Nálunk ez a felállás vállt be, és szerintem kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!