Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan barátnőtök aki bepisilt szex közben?

Figyelt kérdés
Nyalás közben a barátnőm pisilyukát, húgycső kivezetőjét, akár hogy is nevezzük izgattam az ujjammal, mert imádom csinálni, és szerintem egy kicsit bepisilt, mert utána azonnal abba kellett hagynom és inkább leszopott. Szerintetek is bepisilt?

2021. jan. 13. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szex közben, izgalmi állapotban nem pisil be se a nő a se a férfi. Valszeg enyhe spriccelés volt
2021. jan. 13. 23:33
 2/6 mantis religiosa ***** válasza:
92%
Valószínűleg orgazmusa volt és meghálálta. Na agyald túl a dolgot.
2021. jan. 14. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
A kádban közös fürdés közben elkezdtem nyalni és miután orgazmusa volt a számba pisilt. De szerintem direkt. Mindegy tetszett :)
2021. jan. 14. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Orgazmusnál van, hogy a lányok squirtelnek, vagy úgymond összepisilik magukat. Sokat visszatartják, pedig baromi izgató. F
2021. jan. 14. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 az nem pisi. Nem a húgycsőből jön hanem a hüvely bejáratából kicsit előrébb van
2021. jan. 14. 21:33
 6/6 anonim válasza:
Valószínűleg spriccelt egy kicsit, és elképzelhető hogy még ő maga is azt hitte hogy becsurrantott ha nem volt még neki ilyen, aztán zavarában inkább megkért hogy hagyd abba.
2021. jún. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!