Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a barátnőtök úgy jönne haza hogy megkér hogy nyaljátok ki?
Számára rossz lehet tudni, hogy nem szereted csinálni. Neked is biztosan rosszul esne, hogy pl utál szopni. Pedig a csajok többsége nem szereti.
Nem túl jofej tőled hogy ettől félsz. Nem szimpatikus nekem, de mielőtt lepontozok ez csak az én véleményem.
#1 miért lenne vicc
#2 hát szerencsére szeret szopni🤷🏻♂️
Lehet az én véleményem nem mervadó, mert én szeretek nyalni.
De qurva szar lehet a barátnődnek.
F
Én örülnék neki, mert azt jelentené, hogy van barátnőm.
Ha fontos neked és szeretsz neki örömet okozni akkor néha nyald ki.
Esetleg ha már feltétlen pöcs akarsz lenni akkor kérd meg valami olyanra ami a te fantáziád izgatja nagyon és ő nem szereti, aztán ha szerencséd van akkor így kölcsönösen kis önző pöcsök lesztek és sakkban tarjátok majd egymást, hogy nem kéritek nehogy a másik és kérje azt amit ti nem szerettek.
Én lennék a legboldogabb férfi a világon. Imádom kényeztetni a páromat, mindenhogy. Orálisan meg pláne...szeretem az ízét, az illatát és iszonyatosan izgató, amikor látom, hogy élvezi.
Neked melyik része nem vonzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!