Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexkapcsolatban a ferfi mindig hatulrol szeret elelvezni az azert lehet, mert nem akarja latni az arcom?
lehet tulgondolom, de mindig ugy elvez el, hogy hatulrol csinalja. lehet csak azert, mert egyszeruen igy szereti, de az is eszembe jutott, hogy jobban megy neki, ha nem latja az arcom? nem azert, mert ronda vagyok, egyszeruen csak nem szerelmes belem, csak szex van koztunk.
amugy a szex jo, szoktuk mas pozban is csinalni, de kb 90%-ban igy elvez el.
Sajnos nekem is az jutott eszembe, hogy nem akarja látni az arcodat.
Vagy azt nem akarja, hogy te lásd orgazmus közben az arcát.
Túl intim pillanat, ezt olyannak szeretné csak megmutatni, aki iránt érez is valamit.
12: ha megbeszeltem volna vele, akkor nem kerdeznem itt 🤦🏻♀️ mivel szexkapcsolatban vagyunk es nincsenek nagy erzelmek, nem szoktam ilyesmiket megbeszelni vele, illetve annyira nem hat meg, hogy ezzel elohozakodjak neki. csak kivancsi voltam, altalanossagban hogy van ez a ferfiaknal.
amugy arra gondoltam
en is, mint a 11-es, hogy ‘tul intimnek’ erzi. igazabol annyira nincs igenyem nekem se ra vele, hogy vegig szemezzunk meg o is nezze az arcom elvezes kozben. igazabol, mar nincs is sok kedvem vele szexelni:D
Sajnállak de lehet csak fel hogy hülye arcot vág közbe.
Nekem is szexkapcsolatom van, és a pasi sosem akarta elölről csinálni hogy ő van felül, most meg kéri, és közbe nézi az arcom, megérinti.
Furcsák ezek a pasik, én már nem erőlködök hogy megértsem őket🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!