Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is van így ezzel?
Ha vér pénisze van a pasinak jobban élvezem vele a sexet, és jobban érzem magamban őt, mint akinek hús pénisze van. Ezen kívül, van olyan is hogyha valakinek hosszú de vékony a farka őt, se érzem teljesen magamban, csak ha vastag a farka. De nyílván ha nagy és vastag akkor viszont fájdalmas.
De az a fura hogy akinek hús pénisze van, nem mindig érzem őt, annyira mint akinek vér pénisze van. Szóval más nő is van így vele? Vagy csak én?
Nekem kifejezetten vérpéniszem van, és eddig nagyon szerették. De hogy mi is a problémád kérdező, az nem vágesz. Miért élvezed jobban a vérmókust?
Egyesek azt mondják,h a húsfasz soha nem lesz olyan kemény, mint a vér~.
Hát jó. Az én vérpéniszemet megkaphatod,ha ez boldoggá tesz, csak zárjuk le a kérdés nélküli témát :D
(remélem nem vagy túlsúlyos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!