Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lányok, kipróbálnátok az erényövet, ha a párotok/dom-otok erre kérne?
Figyelt kérdés
persze ha nagyon nem tetszik/kényelmetlen/fájdalmas, akkor nem kéne hordani többet.
egy próbát adnátok neki?
2021. jan. 12. 20:29
1/5 anonim válasza:
Egy próbát adnék neki, ha a domom ezt akarná
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, én domináns vagyok, és imádom a sub csajokat, annyira, hogy ha tehetném éjjel nappal csak tolnám őket, de ezt az erény öv dolgot, mint szexualitást sosem értettem. 🤷♂️
El fogadom nyilván, hogy valakit ez izgat, csak értelmét nem látom.
4/5 anonim válasza:
Jah, simán, mert amikor a párom rám parancsol, hogy x napig ne nyúljak magamhoz a szeánsz előtt, mindig magamhoz nyúlok. Csak azért is, hogy bosszantsam.
Kíváncsi lennék, hogy ha nem tudnám megtenni, milyen erzés lenne.
5/5 anonim válasza:
Ha erre kérne, igen. De én nem tartom túl izgatónak, sokkal izgibb dolgokra is kérhetne.... ;) (28L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!