Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves korotok előtt volt már bdsm élményetek? Ha igen mit próbáltatok akkor?
#7 +hajhúzás, bepisilés, bekakilás, ráncigálás, lelökni a másikat a hintáról, fenekelés a fatertől, csikizés.
Ezek szerint a bdsm egy gyermeki magatartás? 🤔🤣
BDSM élményről kérdezett. Attól, hogy valakit vernek, kínoznak még nem lesz BDSM.
Szerintem a BDSM-hez kell annyi önismeret, ami 18 év alatt ritkán van meg. El tudom képzelni, hogy ha megvan a kölcsönös bizalom, akkor egy tapasztalt dom, egy fiatalabb sub-ot bevezet a BDSM világába, de szerintem kell egy érettsség ahhoz, hogy valódi BDSM-ről beszéljünk. Az, hogy valakit elfenekelünk még távolról sem BDSM...
7-es vagyok, pontosítok: házi készítésű ostorral ütöttük egymást gyerekként. Nem sima verekedésre gondoltam. Ez már így bdsm?
Sokaknak vannak már gyerekkorban bdsm vágyai, legfeljebb még nem tudatosul benne, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!