Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkeztek 18 éves lányként?
Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 10:59
1/9 anonim válasza:
Visszamenőleg is ér a kérdés?
18 évesen vesztettem el, kb naponta szexeltem, volt, hogy napi 3x is... Ha nem volt partnerem akkor kerestem (tudom... Kicsit rbancos felfogásom volt) 28N
2/9 anonim válasza:
#1, miért is rib_ncos? Most ha védekeztél, akkor nem mindegy? :) Senkinek semmi köze hozzá...
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak. Naponta, két naponta kb.
3/9 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt volt nekem a 18 :) azóta is stabil kapcsolatom van az akkori párommal. Úgy 2-3-4 naponta találkoztunk és naponta 2x csináltuk általában.
4/9 anonim válasza:
Napi 4-5x is szexeltem mert jól esett és még most is kívánom. :) 23/N
5/9 anonim válasza:
Én 18 évesen még szülőknél laktam, meg a barátom is, így heti legtöbb 1-2 alkalmat tudtunk összehozni (nyáron többet, volt mikor heti 4-5 is volt).
L
6/9 anonim válasza:
Pont abban a korban nem volt barátom, így majdnem 0 volt a szexuális életem. Egy ismerőssel összekeveredtem, de csak 2-3 havonta tudtunk találkozni a távolság miatt. Naponta igényeltem volna, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, így maradtak az egyéb segítő módszerek.. :D
7/9 anonim válasza:
Ebben nincs sem átlag, sem etalon. Partner és lehetőségfüggő. Akinek van párja és lehetősége... hát az biz' sűrűn, akár naponta többször. Akinek meg nincs az meg 0.0
8/9 anonim válasza:
Nem igazán értem... akik lepontozták az 1-3-4-5 válaszolókat, azok miért tették? Tán irigyek, hogy valakinek van lehetősége szexelni?
9/9 anonim válasza:
Lányként? Nem mindegy, egy aktuskoz fiú is kell. 18 év körül napi 2-3 együttlét teljesen átlagos, ha van rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!