Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha szubmisszív nő vagyok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 12:20
1/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy inkább pozitív, nekem sokkal jobban bejön egy szub.nő!
2/15 anonim válasza:
Valaki elítéli, valaki nem. Csak személyesen tudok nyilatkozni, én nem ítéllek el emiatt.
3/15 anonim válasza:
sokan vagyunk ezzel így. ha a partnerednek oké,akkor ne törődj azzal hogy vajon valaki elítéli-e. fő hogy mindkét félnek élvezetes legyen
24L
4/15 anonim válasza:
Kérdés mennyire, de nem elítélendő.
5/15 anonim válasza:
Kapsz egy csomó privátot. Ha ezt itt kiírod, a sok csököttagyú az hiszi, partnert keresel.
6/15 kisördög1 válasza:
A nők többsége többé vagy kevésbé de rendelkezik ilyen vágyakkal, a pasik többsége pedig szereti az ilyen nőket.
Amúgy ha a kapcsolatban az vagy, az utcán nem kell hogy kiderüljön, no nem mintha számítana mások véleménye.
7/15 anonim válasza:
Nem. Miért lenne elítélendő? Egy csomó férfi örülni fog neki. Nekem is a szub barátnőimmel volt a legjobb a szex.
8/15 anonim válasza:
Attól függ, mennyire szubmisszív és miben nyilvánul ez meg. Ötöske, nem tudom, ki a csökött agyú, de mivel húszezer fajtája van a szubmisszívnek, nem ír rá ennyiből senki. Meg ha rá is ír, az ő dolga, te a saját dolgoddal foglalkozz, szánalmas vagy.
9/15 anonim válasza:
Legjobb. Szétaláznám a testedet
10/15 anonim válasza:
Én szeretem a szubmisszív nőket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!