Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szubmisszív, viszont mazochista vagyok, akkor ugyan olyan hátrányból indulok a nőknél, mint ha szub lennék?
Arról nem kell tudnia hogy vagdosom magam.
De azt akarom hogy pofozzon meg, üssön meg, csapjon rám kalapáccsal, vascsővel,
Egy domina esetleg?
Egy lány barátomnak meséltem errôl és azt mondta ő is szívesen megpofoz
Te nem mazochista vagy, hanem beteg, a vagdosás és kéz tűzbe rakása finoman szólva nem túl egészséges dolog
Mindenképp keress fel egy pszichológust!
Érdekes, de hogy ha lánynak vannak ilyen vágyai, az teljesen elfogadott!! Nekem miért nem lehet?
Nem raktam tűzbe a kezem, csak a gyufa égő részét fogtam meg
#8: Lánynál is probléma, ha ilyen vágyai vannak, mert az ilyenekből simán lehet maradandó sérülésed is.
Egy kalapácsos, vascsöves ütlegelésből könnyen lehet csonttörésed, meg mindenféle belső vérzésed, amibe simán bele is hallhatsz rövid időn belül.
Van különbség sérülés és sérülés között, mert mondjuk egy 2-3 hétig látszó nádpálcás fenekelés utáni nyomok még okésak, mert maradandó egészségkárosodás nélkül begyógyulnak, míg a te vágyaid rád nézve akár halálosak is lehetne.
#7-es voltam, egyébiránt szadomazochista switch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!