Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szerezni alkalmit lányokkal ingyen és normális lány?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 23:18
11/17 anonim válasza:
Én a csajszlinak drága ajándékot szoktam venni, még akkor is ha nem kér és ha csak egyszer húzom meg.
12/17 anonim válasza:
Alkalmi .... ingyen ... normàlis.
Alkalmi normàlis nincs ingyen
Alkalmi ingyen nem normális.
Normális ingyen nem alkalmi.
13/17 anonim válasza:
Normális lányt nem kapsz alkalmakra. Csak rbancot :S
14/17 anonim válasza:
Nem a rbancságtól lesz egy lány normális, lehet olyan aki amúgy tündéri egy valaki, és van sok olyan is akit nehezen kapsz meg, de amúgy ráadásul egy féreg.
15/17 anonim válasza:
Kend be a farkad spanyolviasszal, arra tapadni fognak.
16/17 anonim válasza:
Ennyi nőgyűlölő gyökeret mint pl a 13-as....
6-os szerintem teljesen normális vagy és értelmes a felfogásod. Bár az ilyen csajokból lenne több!
35F
17/17 anonim válasza:
Én az Adultpixie oldalt ajánlom. Van fenn kamu de akad bőven lány aki szeretne dugni ingyen.
De milf is akad bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!