Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában tini lányokkal álmodom. Ez normális?
Épp ma is az történt álmomban, hogy van egy 16-17 körüli csaj, sétált a tőle fiatalabb barátnőjével és amikor mellém értek, a kiscsajt elküldte előre, ő pedig lesmárolt és elkezdett simizni, tapizni. Meglepődtem ezen de nem ellenkeztem, én is elkezdtem közben tapizni, simogatni és elbújtunk valahol (aztán gondolom dugtunk egy jót mert felébredtem addigra). Látásból ismerem a lányt, de még nem igazán beszéltünk, max köszönés.
30F
Persze hogy normális!! Legalább is remélem, hogy az mert nekem is nagyon bejönnek!!
27F
Tehát egy 30 éves férfi megkérdezi, hogy normális-e ha fiatal csajokról álmodik...
Nagyon furcsa, de emiatt még nem kell dokihoz menned...
Azért Gyurcsókot ne keresd!Már nem rendel!
Elöször is semmilyen tudományos alapja nincs annak,amit álmodsz az egyenlő a valósággal.
Lehet okoskodni,meg bűvészkedni,hogy talán ezt,vagy azt jelenti/heti,de ez eddig csak feltételezés.
Amikor zuhansz,akkor se zuhansz..
Nem kell nagy alját keríteni az ilyesmiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!