Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők s lányok , ti is kívánjátok annyira a szexet , mint mi , férfiak ?
Én nagyon szeretem és kívánom a JÓ szexet. Ha lenne rá időnk napi 3x is csinálnánk, de ezt max szabadnapokon tudjuk kivitelezni a férjemmel, amikor nem dolgozunk. Hétköznap sajnos nincs annyi lehetőségünk rá, így napi 1 van este.
Volt már az eddigi 11 évünk alatt kétszer is, hogy pár hétig nem csinálhattuk. (3-4) Egyszer én voltam nagyon beteg, máskor meg a páromat műtötték, és amiatt nem csinálhattuk. Őszintén, mindketten rosszul viseltük, a vége felé már kb a falat kapartam, de ilyen az élet, megesik. Túléltük:) 35/N
Hát gratulálok ehhez a sikeres , szexuális élethez .
Irigylésre méltó , de tényleg .
Én ugyan úgy kívánom, ha nincs szex. Nőknél annyi a különbség, amit magamon megfigyeltem, hogy a ciklusomtól is függ, azaz, hogy épp a hormonjaim hogy állnak. Értelemszerűen peteéréskor kaparom a falat annyira szeretném, amikor meg hormon bezuhanás van (pl. most) akkor eszembe se jut.
A karantént én is kicsit rosszul viseltem az egyedüllét miatt, aztán nyáron amikor randiztam szabályosan csalódott voltam, hogy első randin csak a napfelkeltét néztük meg együtt. Na hát az egy durva időszak volt a féléves kihagyás miatt. Most is böjt van, de már le van szervezve pár randim, szóval reméljük nem sokáig. De megint szabályosan azon aggódok, hogy vissza tudjam fogni magam, ha tetszik a srác, mert komolyan érdekel és előbb szeretném megismerni :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!