Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik alkalmikba mentetek bele, volt már olyan, hogy a pasiról kiderült, nem is olyan normális és bedurvult úgy, hogy féltetek?
Nekem is félelmem, hogy ilyen srácot kifogok. De érdemes elbeszélgetni arról előtte, hogy ki mit szeret, mik a tabuk. Ha ügyesen puhatolózol nem is fogja titkolni, ha ilyesmibe benne van. De én feketén-fehéren előtte elmondom mit csinálhat és mit nem. De alapból jobb olyat választani, aki alapból nincs ilyesmibe úgy benne, mert az a srác aki mondta hogy szereti a fojtogatást az odarakta a tarkómra a kezét, meg a nyakam körül motoszkált közben. Nem szorított rá, mert ugye mondtam, hogy nem teheti, de már csak az is frusztrált, hogy éreztem, hogy akarna.
Ha mégis érzed hogy durvul, először szólj, hogy ne csinálja, ha folytatja mehet a gyomros.
"De én feketén-fehéren előtte elmondom mit csinálhat és mit nem"
Miért? Először nyitottnak, engedékenynek kell lenni és hagyni, ő írjon ki mindent magából. Ha elmondod neki hogy nem akarsz X dolgot, akkor direkt úgy fog hazudni, hogy azt amúgy se akarja, hogy olyan képet tartson fenn magáról, amiben te még biztonságban érzed magad a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!