Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit kene tennem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kene tennem? Es szerintetek ez a dolog normalis?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 eves vagyok.Van egy 35 eves pasi aki írogat nekem facen hogy szeretne engem megdugni de nagyon. Nem tudom mit csinaljak, igazabol én ezt a szitut nem tartom normalisnak.
2021. jan. 10. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen megszakítod vele a kapcsolatott nem kötelező vissza irni neki tiltsd le és kész
2021. jan. 10. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Irj ki egy kérdést róla hogy mit csinálj... de msot komolyan, 18 évesen nem tudod eldönteni, h akarod h megdugjon vagy nem és eszerint ird meg neki?
2021. jan. 10. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kellünk ebben mi. Ennyire fogyi vagy hogy nem tudsz önállóan dönteni? Tiltsd le vagy dugasd meg magad
2021. jan. 10. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Tiltás. De úgyis meg fog dugni.
2021. jan. 10. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha tetszik a pasi, ha szimpatikus és vonzó a számodra akkor tedd meg! Ha nem akarod akkor tiltsd le és nem fog tudni írogatni!
2021. jan. 10. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtad ki a kérdést mert életképtelen vagy vagy azért mert valójában abban reménykedtél, hogy majd megbuksizunk, hogy szuper ötlet szétrakni a kis lávaid neki és akkor megnyugodva nrki is szaladsz a falnak, mert onnantól nem érzed magad felelősnek.

És hány ilyen ostoba kislány van manapság, te jó ég..

2021. jan. 10. 18:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarod, hogy megdugjon akkor hozd össze vele, ha nem akkor szólj a szüleidnek, vagy rázd le vhogy.

De kérdésedre a válaszb egyáltalán nem normális a szituáció.

2021. jan. 10. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
De miért megdugni akar? Miért nem kinyalni? Ez, hogy csak saját magára gondol, nagyon rossz jel.
2021. jan. 10. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mit csinaljak, igazabol én ezt a szitut nem tartom normalisnak"

Nem ismerlek, de azt ítélem meg a kérdésedből, hogy te szeretnéd hogy megdugjon? Mert ha nem, akkor azonnal letiltanád, ez lenne a leglogikusabb.

2021. jan. 10. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zaklatásért
2021. jan. 11. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!