Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit reagálnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha a barátnőtök arról fantáziálna, hogy ő prosti? Más lány is szokott ilyenről fantáziálni?

Figyelt kérdés

Először kicsit kiakadtam, aztán jobban belegondolva végülis fantázia csak, szóval nem ítélem el v ilyesmi.

Tudtok ötletek hogy lehet ilyesmit "valóra váltani" természetesen úgy gondoltam hogy szó sincs arról h a valóságban.. azt ő se akarja úgy igazából... valami szerepjáték jó lenne ilyesmi

2021. jan. 10. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Eljátszanám vele szívesen a dolgot, engem nagyon izgatna. Csak félnék, nehogy a hálószobánkon kivül is előjöjjenek ezek a perverziói, más férfiakkal. 24f
2021. jan. 10. 16:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#4 ez még soha nem jutott eszembe h a pénzt meg is tarthatja! bár nemtudom hogy ez-e a lényeg.. meg h jól járok-e :D de egyszer ki lehet próbálni

#6: köszi, na pont ilyeneket szoktam mondani neki. mióta szexelünk azóta kéri h mondjam rá h k. rva stb. persze ez nagyon izgatja. én tök sokáig azt hittem csak a csúnya beszéd meg a megalázás miatt izgul erre. csak most derült ki h tényleg ez a fantáziája. szóval mostmár úgy érzem, a beszédnél többre vágyik

#8: ez nekem már túl extrém, h másokat lesz . pjon. esélytelen..

De megkérdeztem h tényleg úgy igazából kipróbálná-e, ha épp nem járnánk. Persze nem, mert félne. Én is félteném. Nem csak a más férfiaktól, vagy betegségektől, hanem hogy lecsukják, vagy mondjuk belekeveredni az alvilágba, vagy rontani egy stricinek az üzletét, abból sok jó nem sülne ki sztem

2021. jan. 10. 17:13
 13/13 anonim ***** válasza:
küld el hozzám! Na de komolyan én meglepődnék de nem zavarna
2021. jan. 11. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!