Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt az első erotikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az első erotikus fantáziátok?

Figyelt kérdés

Amit visszagondolva annak lehet ítélni. Pl. meztelenség, másik nemű vagy azonos nemű ember teste, nemi szerve, valamilyen tevékenység, amelynek elképzelése izgalmat váltott ki.

Hány évesen volt mindez?

Nemeteket is írjatok le!

2021. jan. 10. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ovodasan. Es ha leirom, nulla pontot kapok? Foglyul ejtettem fiukat es bacsikat, es sorba allitottam oket. Pisilniuk kellett elottem. Ez van.
2021. jan. 10. 18:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nem emlékszem, hogy óvodásan volt-e fantáziám, de (majdnem) óvodás emlékemhez kapcsolódott. Egyébként nem volt különösebben komplikált és 12-13 éves koromban volt. Egy ovis lány játszópajtásomra gondoltam, elképzeltem, hogy a strandon vagyunk és belenyúlok a bugyijába.
2021. jan. 11. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Lefeküdtem az egyik 10edikes sráccal, akkor 11 voltam. Így visszagongolva ez elég gáz.

21L

2021. febr. 16. 02:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Eric Mabius a Betty csúnya lányból
2021. máj. 28. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Talán akkor lehetett, amikor telefonomon rátévedtem a wap-ra és nézegettem a meztelen lányokat 14 évesen. Ez 2006-ban 80 ezer forintos telefonszámát generált, aminek a szüleim képzelem, mennyire örülhettek.

Ellenben ott fantáziáltam az osztálytársaimrol, akiknek már nagyobb mellük volt, hogy milyen lehet megfogni, kényeztetni öket, hogy nézhet ki, stb. Szóval az internet generálta az elsö fantáziáimat.

Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, ma már nyilván nem ez a helyzet. :D

2021. máj. 28. 09:43
 16/17 szellkriszta ***** válasza:
Nekem 5. oszt. végén kezdtem fantáziálni, h hogy nézhetnek ki az oszt.társaim meztelenül. Ja, meg romantikus filmeket gondoltam tovább. (Nem tudom, melyik volt előbb.)
2021. máj. 30. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Már ovodában furcsán éreztem magam ha valamelyik lány csoport társam lábát láttam. Suliban rájöttem, hogy nagyon szeretném látni, nagyon izgatott ha zokniban láttam a szép lányokat. Már pontosan tudom miért. :)
2022. márc. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!