Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek melyik indítja be a fantáziátokat az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. erotikus masszázs
2. erotikus sakk
3. erotikus társasjáték
2018. máj. 6. 11:20
1/24 anonim válasza:
Az első,előjátéknak szuper.Csak idő előtt nem abbahagyni ám!Barátom mindig megakart fordítani.:-)Én meg nem hagytam,masszírozzon csak szépen.
4/24 anonim válasza:
Természetesen az 1-es...olaj es fejem fölé állva játékos nylvemnel maszirozom a kemény farkat, oda -vissza massage...:)
5/24 anonim válasza:
Ha helyettem megfőzné az ebédet, akkor ráugranék. (Egy anyuka)
8/24 anonim válasza:
Most lehet, hogy en vagyok alulinformalt, de mi az az erotikus sakk? o-o amugy meg a masszazs hatarozottan.
10/24 anonim válasza:
Nekem az 1. mivel amikor a pasi fel ajánlja hogy ad egy masszázst mind a ketten tudjuk hogy abból mi következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!