Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leveszitek a bugyit magatokról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leveszitek a bugyit magatokról?

Figyelt kérdés
Amikor szexelünk én nem szoktam levenni magamról a bugyit, hanem csak a f*szkidugón teszem ki a péniszt és úgy szexelünk. Más is szokta így? 26/F

2021. jan. 10. 11:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, de nagyon kényelmes ez a ruha, mert tartja a csőben a farkat! Szexelni is gyorsan lehet benne.
2021. jan. 10. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
cuncifiúka rózsaszín bugyikákat hord, néha anyuét is. fogadjátok el. :D
2021. jan. 10. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
Figyuka. A sipolyos gennyes feneku szuz fiunak ajanlottam, es az egesz mas!!! Mert szoktak emberek letolt farmerben es felhuzott szoknyaban dugni. De kulon csak ugy ilyen te is tudod, hogy nincs.
2021. jan. 10. 18:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Van aki bugyinak hívja az alsónadrágot, nem egy fura dolog.

Amúgy ha csak kidugod, akkor körülötte az anyagot nagyon könnyen átáztatja a nedv és utána úgyis le kell venni, mert kellemetlen.

2021. jan. 10. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Velem biztos nem szexelnél igy! Azért ne kapkodjunk ennyire! L24
2021. jan. 13. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!