Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy viselkedjek ezentúl az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek ezentúl az 50+os főnökömmel?

Figyelt kérdés
Elmentem boltba vásárolni ezt-azt. Megörültem, hogy végre van olyan óvszer, amit szeretünk a párommal használni, így alaposan betáraztam, vettem 10 dobozzal. Mikor az utolsót vettem le a polcról, pont akkor láttam meg a főnököm, akivel köszöntünk egymásnak, ráadásul ő a bajsza alatt nagyon vigorgott rám, ultrakínos helyzet volt. Nyilván más is szokott szexelni, de el tudom képzelni, hogy miket gondol ezután rólam.

2021. jan. 9. 18:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod hogy úgy megnézte? Szerintem csak te fújod ezt fel.
2021. jan. 9. 18:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ott volt a kosár tetején a többi, illetve láthatta honnan veszem le.
2021. jan. 9. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Ejnye- ejnye kislány... nem elég, h bsztok egész nap, mint a nyulak, a párod mérete is az extra kicsi óvszert indokolja?

Hétfőn megmutatom, milyen egy igazi férfi farok, te is megmutathatod, mit tudsz. :)

Üdv, a főnököd.

2021. jan. 9. 18:50
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Ha gumit vettél, akkor azt gondolja vagy rebanckodsz összevissza, vagy fizetős kuncsaftjaid vannak, de azt nem hogy pasid van. :D :D
2021. jan. 9. 19:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót Leiden-mutáció miatt, de ez nem gondolom, hogy a főnökömre tartozna.
2021. jan. 9. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem kínos, de ha esetleg olvasná ezt a kérdést gyakorin, és rád ismerne, mert ezek elég egyedi infók, ilyen nem mindennap történik, akkor az lenne ciki, nem az, hogy óvszert vettél, ebben semmi szégyelnivaló nincs
2021. jan. 9. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

"Az egész szituáció, amit tetéz, hogy a páromra nem jó a hagyományos méretű óvszer."

Nos, ez a ciki, ez a pech, nem az hogy a főnököd mit gondol:)))

2021. jan. 9. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Aki nem vette volna észre a kérdés KAMU!

Azt írja hogy a hajsza alatt vigyorgott a főnöke. Miután egy szemfüles válaszoló jelezte hogy bizony járvány van és boltba kell a maszk hirtelen már hahotázott a főnök.

Számomra elég hihetetlen hogy egy párkapcsolatban élő nő a gyakorin kérdezne ilyen baromságot.

2021. jan. 9. 20:35
 19/20 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Örült neki, hogy rendesen ki leszel elégítve, és hétfőn reggel nem egy hisztis beosztottal kell küszködnie.
2021. jan. 9. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
48%

#18 állandóan jön valaki minden kérdés alatt, hogy ez meg az kamu.

Mégis ki olyan élettelen gyökér, hogy a szabadidejéből beáldoz egy csomót ilyen barom kérdésekre, és a válaszokra is folyamatoaan reagál???

Az a vigyorgott a bajsza alatt csak egy szófordulat volt sztem, látszik az a szemén is ha valaki vigyorog.

2021. jan. 10. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!