Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek ezentúl az 50+os főnökömmel?
Figyelt kérdés
Elmentem boltba vásárolni ezt-azt. Megörültem, hogy végre van olyan óvszer, amit szeretünk a párommal használni, így alaposan betáraztam, vettem 10 dobozzal. Mikor az utolsót vettem le a polcról, pont akkor láttam meg a főnököm, akivel köszöntünk egymásnak, ráadásul ő a bajsza alatt nagyon vigorgott rám, ultrakínos helyzet volt. Nyilván más is szokott szexelni, de el tudom képzelni, hogy miket gondol ezután rólam.2021. jan. 9. 18:26
1/20 anonim válasza:
Miket gondolna? Semmit. Felnőtt emberek vagytok, nem gyerekek.
2/20 anonim válasza:
Ezek utan jobb ha tartasz magadnal egy dobozzal .. mit lehet tudni ?
3/20 A kérdező kommentje:
Felnőttek vagyunk, de akkor is ultrakínos volt. Mondjuk azt, hogy biztos ba.unk, mint a nyulak éjjel-nappal vagy hasonlókat.
2021. jan. 9. 18:30
4/20 anonim válasza:
Honnan láttad, hogy vigyorgott, nem volt rajt maszk?
5/20 anonim válasza:
Legalább tudja hogy nem készülsz gyesre
6/20 A kérdező kommentje:
Volt, de hangosan nevetett, illetve a szeme is elárulta.
2021. jan. 9. 18:32
7/20 anonim válasza:
Ha nem apácaként dolgozol, akkor nem értem, mi ebben a kínos.
8/20 A kérdező kommentje:
Félreértéseket elkerülve, egyáltalán nem jön be, nem amiatt kérdezem. Csak a hétfői munkanapomon nem akarok még kínosabb helyzetbe kerülni ennél.
2021. jan. 9. 18:34
9/20 anonim válasza:
"Mondjuk azt, hogy biztos ba.unk, mint a nyulak éjjel-nappal vagy hasonlókat."
Megöli a sárga irigység - nyugi, légy büszke a kapcsolatotokra!
10/20 A kérdező kommentje:
Az egész szituáció, amit tetéz, hogy a páromra nem jó a hagyományos méretű óvszer.
2021. jan. 9. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!