Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy egyre több a cuckold férfi?
Figyelt kérdés
Többször is voltam bull, és neten is rohadt felkapottak ezek a videók, mostanában pedig itt is sok ezzel kapcsolatos kérdés volt.2021. jan. 9. 11:02
1/9 anonim válasza:
Itt szerintem ugyanaz a max 2 ember kérdezgeti meg minden nap ugyanezt.
Engem is izgat, de nem írkálok ki kérdéseket erről.
2/9 anonim válasza:
mert a liberális társadalom bebirkította őket
3/9 anonim válasza:
A Földanya így védi meg magát az ártalmas férfi energiáktól, hogy elnőiesíti a férfiakat.
4/9 anonim válasza:
Az elmúlt időben egyre több fétist vállalnak fel az emberek, már nincs akkora elnyomás. Így ezt is.
5/9 anonim válasza:
A kisfarkúak belátják, hogy a nőjüknek mással jobb
6/9 anonim válasza:
Ahogy fejlodott az orvos tudomany egyre tobb betahim is feltudott noni szaporodni sajna es ez az oka
8/9 anonim válasza:
Szerintem az itteni kérdések 99%-a egy-két emberke unalma, a valóéletben pedig max elméletben játszik el az ember a gondolattal. A ritka kivétel természetesen erősíti a szabályt.
9/9 anonim válasza:
Én is cuckold lettem, mióta ismerem ezt a fogalmat, előtte csak simán szerettem nézni,ahogy más keféli a feleségemet.
Tehát így (is) lesz egyre több "cuckold". ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!