Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a csajról szex közben derülne ki hogy tetovált?
Először is te buta vagy szerintem..
Másodszor a tetoválás a művészet iránti tisztelet és szeretet kimutatásának legőszintébb formája!
Harmadszor, a tetovált nők semmiben sem különböznek a nem tetováltaktól. Esetleg csak nincs olyan beszűkült látásmódjuk mint neked..
Mi bajod a tetkóval? Eléggé ősi eredettel rendelkező dolog ez. Nyilván ma már más jelentése van, de csak egy önkifejezési forma.
Én azt tartom butának, sőt maradinak, aki megütközik egy ilyen apróságon.
Volt már példa ilyesmire, hogy szexnél derült ki. Egy virágot ábrázolt a tetkó. De szexeltem már olyan csajjal is, aki rendesen ki volt varrva. Egyébként egy nagyon cuki, végtelenül bájos lány.
A tetováláshoz nem kellene sztereotípiákat illeszteni. Egyik csajon sem halálfej volt, vagy nazi kereszt.
Ha ennyire zavar a tetoválás, akkor ismerkedés közben kérdezd meg, hogy van-e az aktuális partnernek.
Amúgy nem is értem miért vagy meglepve, az ilyen lányokhoz teljesen passzol a tetoválás.
Hát már ne haragudj, de egyre hülyébbnek tűnsz. Mi köze az intelligenciának és a tetoválásnak egymáshoz?
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
És ajánlom számodra, hogy ezt a korlátolt életszemléletet dobd a kukába.
Több tetoválásom is van, és 136 a IQ-m.
És ismerek rengeteg síkhülye prolit, akik a 90et sem érik el, pedig nincs tetoválásuk.
Így minimum annyit meg lehet állapítani, hogy nincs összefüggés a tetoválások és az intelligencia között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!