Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jártatok már úgy, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy egy nő vaginája túl tág volt, és nem volt jó a dolog ?

Figyelt kérdés
Hiába szexeltunk, le is lankadt hamar. Persze lehet az én farkam nem elég vastag, a kerulete 13cm.
2021. jan. 9. 08:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Én nem hibáztatok senkit, de mikor itt leírják nők, hogy ekkora vagy akkora fasz a kielégítő, az elég röhejes, és el is kezded megmérni a pöcsöd.

Ezért írtam le, hogy egy működőképes női genitália szélsőségesen tud alkalmazkodni és nem a faszméret a lényeg! Sok hozzám hasonló nőt inkább az intellektus képes megragadni egy férfiben. A faszát senkinek nem mértem még...

2021. jan. 9. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 leírhatod, csak ettől még nem lesz így. Lehet te ilyen vagy, hogy bármivel jó, de ha ténykeg értelmes valaki lennél és nem csak annak hinnéd magad, akkor észrevennéd, hogy hiba azt hinni, hogy mindenki okyan mibt te vagy ha nem akkor nem egészséges.
2021. jan. 9. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt tedd hozzá, hogy csupán szerinted nem így van! Hiba azt hinni, hogy ami szerinted így van, az úgy is van!
2021. jan. 9. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 lol igen csak szerintem van úgy, hogy nem minden ember ugyanolyan mint te. de lehet tévedek :D zseni vagy :D
2021. jan. 9. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Az a helyzet, hogy nekem elég nagy a farkam hosszra is, viszont volt egy csaj akinek nem nagyon ment be tövig mert "rövid" volt a vaginája és már a méhszáját döfködtem viszont annyira mocskosul tág volt, hogy harangoztam benne. Gondolom valami segédeszköz segíthetett volna. Igazából azóta sem éreztem hasonlót pedig voltam jópár csajjal.
2021. jan. 9. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:

"Gondolom valami segédeszköz segíthetett volna"

Lehet az segített volna ha nem olyan vastag az a "szép hosszú farkad" mint az akciós teszkós virsli, hanem mint egy parizer.

2021. jan. 9. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs két egyforma punci. Én 2 átlagon felüli tág csajjal voltam eddig: az egyiknek 3 ujjam úgy csusszant be, mintha a semmi. Mégis a farkam kellemesen szorította, valahogy nagyon rugalmas volt, vagy rászorított, nem tudom, de jó volt. És volt egy másik csaj, akivel nagyon jo kémia volt köztünk, de tényleg semmit nem éreztem belőle, és ő sem belőlem. Még minimum egy ujjam befért volna a farkam mellé. Ő pl nem volt képes ráfeszíteni, és nem volt rugalmas sem. De mivel jol kommunikáltunk, tudtunk erről beszélni, miután lelankadtam benne egyszer-kétszer, és rájöttünk, hogy hátulról oldalt fekve és kutyapózban jol ingerli a farkam a csiklóját, és nagy örömünkre orgazmusig is eltudtam juttatni, az nagyon jó volt. De összességében rájöttünk, hogy nem fog menni a szex köztünk, az előző pasijának sokkal vastagabb volt, mint az enyém, és neki olyan kell. Ez van.
2021. jan. 9. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Volt! De nem szeretem a kolompolós puncit!
2021. febr. 27. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!