Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszan kell a nőket ízgatni hogy orgazmusuk legyen? Milyen trükkök vannak erre?
Esetleg az olyan lányok/ nők akiknek nehezen van orgazmusuk,nekik hogyan lehetne örömöt szerezni? Praktikák, trükkök.
Várom minden férfi jól bevált módszerét és a nők is osszák meg hogy nekik mi a jó, mitől van orgazmusuk.
Esetleg megkérdezhetnéd az adott lánytól/nőtől, hogy mi tetszik neki, vagy amikor csinálod, figyelhetnéd, hogy mit élvez.
Tipp/trükk: kommunikáció és figyelem.
28 perc 48 másodpercig.
De ezt nagyon pontosan be kell tartani, egy másodperccel több, vagy kevesebb, és nincs orgazmus.
Nekem legjobban az válik be, hogy kivárok, nem siettetem a dolgokat. Amikor közel járok a "lényeghez", akkor úgy teszek, mintha nem tudnám, hol szeretné a nyelvem érintését. Egyszer-egyszer odatévedek, de elhagyom, viszont figyelek. Meg szoktam érezni, mikor kezd a falra mászni, és akkor nem játszom tovább, hanem attól fogva kitartóan koncentrálok a csiklójára, és nem változtatok.
Hogy honnan tudom, mikor kell váltani? Vagy a lábait tárja szét, vagy a fejemet tartja, vagy nyögdécsel az érintésre, de olyan is van, hogy kimondja: találd már meg! Jó játék, nekem tatszik!
16os
Ha szólsz elöre, az okés. A legtöbb lány akkor sem mondja meg, ha kérdezed.
Megfelelő előjáték / simogatás, aztán puncinyalás. (Ha nem tudod, hogy pontosan hogyan/hol, keress rá, hogy hol a csikló.)
De a legjobb, ha beszéltek róla, hogy hogyan tud elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!