Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha megkaptok egy lányt hamar, utána akartok még tőle többet is?
Az a nő aki hamar szétteszi vagy lesz😮pja a pasit az annyit is ér.
Sajnos az ilyennek is lesz párja, persze úgy hogy eltitkolja a műltját. Nincs azzal baj ha egy lány kiéli magát, csak utána a herceget várja fehér lovon. Ki tud tisztelni és főleg miért is kellene egy olyan nőt akinek két kedves szó vagy pár ital kell hogy térdeljen vagy akiben 30-50 pasi megfordult?
A normális, nem ri.banc csajokat ugyanúgy otthagyják. Sőt!...
Mert úgy látszik, az meg unalmas.
Ez se jó, az se jó. Csak a hiszti megy.
Na ez a kérdés is átcsapott a szokásos ömlengésbe: az a nő, aki szereti a kötetlen, szabad szexet, csakis aljadék rbnc lehet.
Aztán másnap jön a kétségbeesett kérdés: Miért nem akar kezdeményezni a drága kis barátnőm?
Kérdező. Azt a pasit is semmibe nézem aki megdug 80 nőt és azt a nőt is aki szétteszi a lábát 80 pasinak. Szóval ne okoskodj.
Nincs azzal baj ha valaki dg fűvel-fával csak aztán ne akarják hogy komolyan vegyék.
Én férfi vagyok és mint írtam persze nem hátrálok meg, több alkalomra (szexkapcsolatra, ha neked ez a szó jobban tetszik) megtartom, de kizárt hogy hosszútávú kapcsolatra kelljen egy olyan könnyűvérű aki pár nap után szétteszi a lábát...
Értelmes, kifejtett, hosszú válasz volt mégis beoltottál. Szánalmas vagy.
#27 itt te vagy aki megborult, mert más szerint nem lesz ezektől feltétlen ribantz egy lány. én tök klassz csajokat ismerek, akik sok pasival voltak.
szerintem sokkal kártékonyabb ez a ribantzozás, mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!