Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ha megkaptok egy lányt hamar, utána akartok még tőle többet is?
3-4 randi?? Muhaha. Három hónap is van mire én valakit beengedek a bugyimba. Addig nem várnak azok akik csak a strigulákat gyűjtik, én meg nem sietek sehová.
Ja bocs, pasikat kérdeztél. Ők tutira megmondják előre is, hogy csak fel akarnak próbálni... 😉👍😁
Engem inkább úgy érdekelne a kérdés hogy akartok-e bármi komolyat.
Mert az oké hogy van egy rbanc aki fél perc után már leszp titeket de hogy utána hogy gondoltok rá? Oké dgjátok még egy kicsit de komolyan venni már nem tudjátok igaz?!
A badoo ról 8 randim volt, ebből 5 lány az első randin leszopott a kocsiban.
Nem akarok komoly kapcsolatot mert ha velem megtesz akkor mással is
Sőt volt olyan aki azt mondta hogy neki átmenetileg kell a szex mert komoly kapcsolata van kialakulóban. Csak pár hónap mulva fog digni a sráccal hogy ne nèzze lotyónak. De addig se maradjon szex nélkül, addig dugtam én, komolyan összejöttek, megkérte a kezèt is akkor szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!