Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbizarabb fantázia amire elmentetek?
A párommal sokszor játszunk olyat hogy történeteket mesélünk egymásnak amire maszturbálunk, de ő néha elég kemény dolgokat mond, pl családon belüli dolgok. Nem gáz ilyesmire élvezkedni?
N
Az életben nem birnám megtenni,de gondoltaban nem tudom miért,de ha a párommal szexelek,sokszor eszembe jut hogy izgatna ha szopna meg egy farkat mikozben en dugom,vagy szendvicsben csinalnank,aztán jöhet egy másik csaj is aki kinyalná öt miközbe engem szop...
De tudom se o se en nem lennenk ra kepesek,mert vszinu tonkre tenne a kapcsolatunkat,igy marad ez fantázia szinten...
39/F
Gyakran fantáziálok arról, hogy barátnőmet többen dugják, minél keményebben. Rengeteg pasi menjen át rajta, durván, legyenek benne egyszerre többen, élvezzék tele mindenét, pisiljenek rá, ilyesmi.
Vagy arról is fantáziáltam már, hogy állatokkal van.
Nagyon izgatna,ha nyalás közben dugnák a feleségem.
És érezném a másik nemiszervét a nyelvemmel.
Vagy ugyanez egy idősebb páral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!