Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legbizarabb fantázia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbizarabb fantázia amire elmentetek?

Figyelt kérdés

A párommal sokszor játszunk olyat hogy történeteket mesélünk egymásnak amire maszturbálunk, de ő néha elég kemény dolgokat mond, pl családon belüli dolgok. Nem gáz ilyesmire élvezkedni?

N

2021. jan. 8. 12:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Egy idős bácsi kinyal, majd sorban jön a többi, felváltva dugnak és nyalnak. N
2021. jan. 8. 22:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Az életben nem birnám megtenni,de gondoltaban nem tudom miért,de ha a párommal szexelek,sokszor eszembe jut hogy izgatna ha szopna meg egy farkat mikozben en dugom,vagy szendvicsben csinalnank,aztán jöhet egy másik csaj is aki kinyalná öt miközbe engem szop...

De tudom se o se en nem lennenk ra kepesek,mert vszinu tonkre tenne a kapcsolatunkat,igy marad ez fantázia szinten...

39/F

2021. jan. 9. 09:29
 23/29 kisördög1 ***** válasza:
A fantáziában nincs határ és jó dolog így húzni / izgatni egymást, aztán lehet majd idővel némelyiket ki is próbáljátok és ettől lesz igazán színes a szexuális életetek (ez tapasztalat), szóval ne fogjátok vissza magatokat!
2021. jan. 19. 13:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Gyakran fantáziálok arról, hogy barátnőmet többen dugják, minél keményebben. Rengeteg pasi menjen át rajta, durván, legyenek benne egyszerre többen, élvezzék tele mindenét, pisiljenek rá, ilyesmi.

Vagy arról is fantáziáltam már, hogy állatokkal van.

2021. jan. 19. 13:47
 25/29 anonim ***** válasza:
anya-lánya biszex harmas
2021. jan. 19. 14:42
 26/29 anonim ***** válasza:

Nagyon izgatna,ha nyalás közben dugnák a feleségem.

És érezném a másik nemiszervét a nyelvemmel.

Vagy ugyanez egy idősebb páral.

2021. jan. 20. 07:34
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
De sok aberrált van te jó ég🤮
2021. jan. 20. 23:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Mint te, utolsó?
2021. jan. 21. 00:49
 29/29 anonim ***** válasza:
#27 miért is? a legtöbb ember szexualitásában találni egy-két bizarr elemet. (csak valaki annyira fél az aberráltság érzésétől, hogy még fantáziák szintjén sem meri felfedezni, hogy tulajdonképpen mire izgul)
2021. jan. 21. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!