Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legbizarabb fantázia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbizarabb fantázia amire elmentetek?

Figyelt kérdés

A párommal sokszor játszunk olyat hogy történeteket mesélünk egymásnak amire maszturbálunk, de ő néha elég kemény dolgokat mond, pl családon belüli dolgok. Nem gáz ilyesmire élvezkedni?

N

2021. jan. 8. 12:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Azt a bizar fantáziát le se merem írni! 🙈
2021. jan. 8. 13:34
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

Én fantázialényekkel szoktam szexelni a fantáziáimban. Konrétan az orkoktól a humanoid sárkányokon át a yautjákig (Ragadozó) mindennel. :)

L

2021. jan. 8. 13:37
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Kakis pisis fantáziák.L.
2021. jan. 8. 14:07
 14/29 anonim ***** válasza:
29%
Tetőtől talpig nagy szőrös állatnak beöltözve szexelni.
2021. jan. 8. 15:30
 15/29 anonim ***** válasza:
51%
Anyukámról és nővéremről fantáziálok.
2021. jan. 8. 16:05
 16/29 anonim ***** válasza:
64%
a legbizarrabb? hát, előfordult egy-kettő, amikhez képest az eddig leírtak elég enyhék. franciaágy méretű csöcsöktől mozogni képtelen fantázialány megerőszakolása, miközben szenved a mensijétől. ez elég beteg? (amúgy szokványos szexuális életem van)
2021. jan. 8. 16:57
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
(egyébként a fantáziák teljesen más világ, mint a valóság. nemhogy semmi szadista hajlamom nincs, de pont hogy nagyon érzékenyen érint a legkisebb dolog is, ami kellemetlen a másiknak szex közben)
2021. jan. 8. 17:00
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
Van egy olyan hülyeség, ami még engem is idegesít: maszturbálás közben arra gondolok, hogy lánnyal, vagy lányokkal vagyok, es akárhogy izgatják a lankadt farkam, nem áll fel, és nem tudom megdugni őket. De nem aláznak meg, csak természetesnek vélik... És mikor erre gondolok, a valoságban rendesen érzem, hogy kőkemény leszek és hatalmasat tudok elvezni tőle. Fogalmam sincs miért lehet ez, mondjuk a való életben is volt már kudarcom etéren, de hogy miért izgat fel? 24f
2021. jan. 8. 17:20
 19/29 anonim ***** válasza:
68%
ja meg volt mar olyan is, hogy szex kozben eszembe jutott, hogy en a pasim exe vagyok, tehat annak a lanynak a helyebe kepzeltem magam, hogy ot hogy dughatta meg. bar az itt leirtakhoz kepest ez semmi, de nekem eleg fura volt, h felizgatott ez a gondolat..
2021. jan. 8. 19:14
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Ha érdekel, privátban elmondom, mert itt kivágnának érte...
2021. jan. 8. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!