Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Köztetek létezik olyan, aki szívesen beemeli a szexualitásba a talp/lábszexet és annak minden formáját?
Figyelt kérdés
Hogy kedvezzen a férfinak, aki lábfétises. 🙂
Életkorral.
2021. jan. 8. 09:09
21/33 anonim válasza:
Szívesen tökön rúgnálak az számít?
22/33 anonim válasza:
Miért undorító a lábszex, ha tiszta, nem büdös, és sexy is a láb?
23/33 anonim válasza:
Sexy... Te se lehetsz több 13nál.. vagy kevesebb 50nél 🤣
24/33 anonim válasza:
Milyen logikai úton vontad le ezt a következtetést Sherlock? Igen sexy. Ezt a nők is tudják, azért is ápolják, festik ki, vesznek fel bokaláncot, stb.
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de ha esetleg pasi vagy, és szerinted egy láb nem tud sexy lenni, akkor szerintem nem vagy hetero.
25/33 anonim válasza:
21#: Ha nő vagy, akkor engem érdekelne:).
26/33 anonim válasza:
álszent nők...... lábszex fuj. de a seggbe töcskölés azt bármikor...
28/33 A kérdező kommentje:
Itt az igazi nő, 30N. Írhatsz. 🙂
2021. jan. 9. 09:49
29/33 anonim válasza:
"Itt az igazi nő, 30N. Írhatsz."
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
30/33 anonim válasza:
#26 fordulj fel hogy itt általánosítasz. Én szerintem igen is fúj a lábfétis és az anált sem engedem. Sajnálom hogy te csak rbancokkal találkoztál még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!