Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik nyak fétis?
Rettentően gerjedek a némely nők nyakára,nem mindegyikre,ugyanúgy van belőle "esetem" mint mellnél pl. valakinek a kicsi feszes etc...
Leginkább a hosszabb vékonyabb nyakú lányok jönnek be,de nem túlzottan,amúgy full egyénfüggő,de tény,hogy lábfétisről annyit hallani pl.
Vannak ilyen "sorstársaim" esetleg?
Természetesen mást is ugyanúgy megnézek egy lányon,mell fenék,alak arc összkép,ugyanúgy,mint az összes többi pasi,csak nekem ez egy "plusz" dolog.
Nem pontoztalak le,és nem is neked szántam a kommentet,hanem a zsiráfos,meg vámpíros poénok nagyon unalmasak,az összes ilyen kérdésnél elsüti valaki.
Egyébként nem szoktam lepontozni,ez nem az én "saram" :D
Lehet a pipi nyak alatt,a csirkenyakra gondoltak a húslevesben,hogy ezen poénkodsz,de azzal se lett volna gond amúgy.
Viszont a zsiráfos fasságot a világ létező összes ilyen témájánál elsüti valaki,nem csak gyk-n,és az már kicsit unalmas😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!