Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők van ittt valaki olyan aki a szopatásra indul be igazán? Ha létezik ilyen nő én miért nem találok egy ilyen párt,vagy legalább partnert magamnak?
Lehet hogy van valaki, de te pl a nyalásra indulsz be?
Olyan szempontból beindító, hogy a párom élvezi és hamarosan átfordul a dolog többre, de nem lesz orgazmusom a számban.
Ja és a sima szopásról beszéltem, nem a szopatásról. Nem bírom az ilyen mértékű alárendeltséget.
4-es akkor neked tök jó lehet
Örülök hogy erre beindultál
Hát lehet hogy a 3# csak irónia, viszont én férfiként tényleg a nyalástól indulok be, ergó talán van ennek a beteg kérdésnek némi alapja.
A másik nemiszervének ízlelése talán beindítja a legtöbb embert, de nyugodtan megcáfolhattok.
Ismertem egy ilyen lányt, mindig ilyen gettótöltelék rosszarcúakhoz csapódott. Sajnáltam, mert nagyon aranyos csaj volt, később jöttem rá, hogy ez a naiv kis cukiság egy felvett szerep volt nála, élvezte, ha olyanokkal akad össze, akik minden téren kihasználják.
Nem tudom él-e még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!