Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi a motivációtok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a motivációtok, amikor farokképet küldötök egy lánynak?

Figyelt kérdés
Büszkék vagytok rá és epekedve várjátok, hogy ezt nézegessük?
2021. jan. 7. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%
Sosem küldtem én, engem nem izgatna, ha küldök. Más dolgok izgatnának inkább, de arra üzenetben nemigen van lehetőség, vagy bonyolult lenne összehozni üzenetben.
2021. jan. 7. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

De legalább lenne mire büszkének lenni :D A pasik komolyan képesek olyan képet küldeni róla, ami totál homályos és rossz felbontású; a szőr ápolatlan; a fityma nincs hátrahúzva; illetve maga a farok is ortopéd kinézetű a lapos, tompa makkjával. Ja, és se nem nagy, se nem vastag :D

Na jó, kaptam két-három olyan farokképet, ami szép látvány volt és fantáziáltam róla. De ha van 100 másik, ami kiábrándító, akkor ez elég rossz arány.

27/N

2021. jan. 7. 21:00
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok.
2021. jan. 7. 21:07
 14/23 anonim ***** válasza:
4%
Az izgalom miatt. És az lenne jó, ha az kölcsönös.
2021. jan. 7. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Én azt várom, hogy írjon rám utána, hogy mikor hol.
2021. jan. 7. 21:26
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Izgat és kész. Ja és nem küldöm kéretlenül.
2021. jan. 7. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
9%

"Az izgalom miatt. És az lenne jó, ha az kölcsönös."

Hogy a csaj is küld egy képet a farkáról?

27/N

2021. jan. 7. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

inkább másról ;)

2021. jan. 7. 21:53
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

#17 egyrészt :D

de nem erre gondoltam nyilván.

a kölcsönös izgalomhoz van akinél az sem kell, hogy küldjön képet, hanem már a stílusa olyan.

szerintem a fő akadály, hogy nagyon könnyen feszül be sacc mindenki itt az oldalon.

2021. jan. 7. 22:40
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Én előtte megkérdezem a lánytól akarja e látni a farkamat vagy sem. Nyikván izgalom hatására küldöm olyankor.

Akik kéretlenül küldik annak több oka is lehet.

1 Így csajoznak, hogy ha jó a méretük vagy szép a farkuk, akkor biztos összejön a lány ezt hiszik.

2 Nagy a farkuk szeretnek vele dicsekedni.

3 Masztiznak és izgatja őket ez akkor, ha a nő látja.

4 Alapból izgatja őket, ha látják.

5 Neten éli ki magát, mert nincs bnöje, prostihoz nem jár, nincs alkalmi nője se.

Ezek vannak, akik kéretlenül küldik. Okosabbik része, meg kitalál vmi kamu dumát, hogy kicsinek találja vagy túl nagynak és mondjon véleményt a csaj, vagy hogy piros a makkja és egészségügyi okokból nézze meg a lány. Elég mély a pszichológiája a farok küldésnek. De lányok sem jobbak, akik fehérneműben tesznek föl képeket instára és kilátszik mindenük. Kb hasonló, igaz nem olyan, de ez is mellékhatása az egésznek.

2021. jan. 7. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!