Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Nemet is irjatok2021. jan. 7. 14:09
42/48 anonim válasza:
A nők akkor dugnak amikor akarnak, a férfiak meg mikor tudnak.
44/48 anonim válasza:
19/L
És egyátalán nem bántam meg hogy eddig vártam vele
45/48 anonim válasza:
Lassan egy óra is eltelt, mostanra szegény #43-at már jobban elöntötték a levelek, mint Harry Potter gyerekkori házát.
46/48 anonim válasza:
Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy ilyenkor rengeteg privátot kapunk 😂 #43-as voltam
47/48 anonim válasza:
#46:
Mert tele van az oldal kiéhezett perverzekkel, akik ajtóstul rontanak a házba - elég már csak a kérdések egy részét elolvasni... :D Nem mellesleg meg jó páran panaszkodnak arra, mi mindent sodor össze nekik a szél percek alatt, miután elárulják, hogy szüzek, 18 évesek, nagy mellűek, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!