Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Nemet is irjatok2021. jan. 7. 14:09
11/48 anonim válasza:
#10: az nem számít, te még szűz vagy.
én 34
F
12/48 anonim válasza:
#10:
És azóta tényleg nem is jött össze neked semmi...?
14/48 anonim válasza:
Behalok 10 üzenetet kaptam 2 perc alatt o_O
Nem volt senkim mert nehezen bízok, ennyi. Arról nem is beszélve hogy én komoly kapcsolatot keresek nem pedig szexpartnert és ez nem tetszik a pasiknak. Főleg nem úgy, hogy kicsi a mellem és sajnos 40kg sem vagyok 🤷
Így máris nem kellek senkinek mi?🤣
#10 voltam.
15/48 anonim válasza:
Senki nem szeret várni a szexel ha szerelem van és vonzalom, jobb hagyni kibontakozódni.
Bár talán templomba próbálkozz.
17/48 anonim válasza:
#14:
Mondjuk szerencsére csak ebből marhára nem következik, hogy nem kellenél senkinek. Na jó, gondolom a nagy mellű, de csak 40 kilós csajokat egy éjszakára megfektetőknek nem :D
20/48 anonim válasza:
úgy latom valakit nagyon zavar a szüzessége és jött lepontozni mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!