Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan áll a farkam?
Mindig áll a farkam, ha kiverem az is csak 2-3 órára megoldás, utána szinte bármitől ha csak olyanra gondolok is.
Nincs kis méretem,sőt. Igy ha mennem kell valahova piszok kellemetlen tud lenni, eddig még nem volt ilyen "problémám".
22/F
Pucut ide, hadd lássam gyermekem
102/N/203 kg
Nem egy egyedi "probléma" én ugyan lány vagyok de szinte állandóan nedves vagyok :)
egy aprócska gondolat és már nedvesedek is, ráadásul annyira, hogy soksor még a cicanaci is elázik, elég kellemetlen ha mennem kell valahova :D
Amikor dolgozom, a napi 3-4 maszti az alap, van amikor melóban is(a táskámban mindig tartok egy minivibrit :D) de amikor szabadnapom van, van hogy szinte egész nap masztizok. :D Ez ilyen, de én elvagyok vele :D
24/L
A leírás alapján, a kérdésre válaszolva: igen, állandóan áll a farkad.
Merre szoktál menni amúgy?
Vannak erre szerek de nem ajánlanám egyiket se. A kommunizmusban a kiskatonák ételébe italába adagoltak állitólak brómot amitől nem voltak kanosak....
Keress egy csajt ha heteró vagy indulás előtt jól szoptasd ki vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!