Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők! Miért vagytok elutasítóak huszonéves férfiakkal szemben?
Mert a huszonéves férfiak nagy többségének fogalma sincs arról, mi az a tisztelet, hogy kéne értelmesen egy nőhöz szólni, és mert a huszonéves férfiak elég nagy százaléka próbálkozik nálunk, no meg amúgy sem vagyunk kötelesek mindenkinek hanyatt dobni magunkat.
Annyira tudtok reklamálni, hogy ilyenek meg olyanok a nők, és válogatunk meg miegymás, de ha meg mindenkinek igent mondanánk, aki próbálkozik, akkor meg büdös r.bancok lennénk. Szóval tökmindegy mit csinálunk, az nektek úgyis büdös.
A 2-es mindent leírt.
Annyit még hozzátennék, mivel a nőket nagy részében nem a látvány indít be, így egy fiam korabeli sráctól miért is akarnék bármit?!
Nem érzek rájuk semmilyen késztetést.
Természetesen vannak kivételek, a barátnőm a lányának a barátjára szívesen ráugrana (nem teszi mert a szemében gyereke lehetne, és mert a lánya barátja), mert néha előfordul a rányitás...
És ugye azért intim környezetben, "kiemelkedő látvánnyal" álló, de rejtett szép nagy farokkal meglátni egy más tészta.
Talán mondhatnám, hogy alakalom szüli, de direktben nem érdekelnek.
Számomra a 30-32 fölött kezdődik a férfi, de inkább 35.
Én nem vagyok, szeretem a huszonéves fiúkat, ha tudnak bánni egy nővel.
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!